Over isoleren.be

Home > Over isoleren.be

Voor isolatiewerken moet vaak de hulp van professionals ingeroepen worden. Het isoleren van een huis betekend een flinke besparing op uw energierekening en een verhoging van uw wooncomfort.

  Sierhekwerk

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun huis laten isoleren. Isolatie verbeterd het wooncomfort omdat geluidshinder en vervuiling worden tegengegaan. Ook verminderen vochtproblemen zoals schimmel binnen de woning. Verspillingen van warmte en energie worden tegengegaan. Door de overheid worden er premies verstrekt voor het aanbrengen van isolatie in de woning. Vooral in oudere woningen is isolatie nog niet een standaard. Het aanbrengen van isolatie in de woning is kostenbesparend.

Soorten isolatie

Een woning kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. De meest voorkomende isolaties zijn:

  • Vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Dakisolatie
  • Dubbel glas
Een goede isolatie houdt de tempratuur of het geluid binnenshuis zo goed mogelijk binnen en probeert de kou of het geluid van buiten ook buiten te houden.

Verricht u isolatiewerken?

Deze website maakt het voor isolatiefirma’s als de uwe mogelijk om de offertes op maat van potentiële klanten binnen uw regio naar u door te spelen. Als de potentiële klant via isoleren.be een aanvraag doet voor een offerte, wordt deze aanvraag door het Happy To Serve systeem doorgestuurd naar de zes meest geschikte bedrijven in de regio. Als u tot deze selectie behoort stuurt Happy To Serve u de aanvraag en kunt u uw klant persoonlijk een passende offerte aanbieden.

Happy-To-Serve-How-It-Works

 

  

 

 

 

 

 

Toelichting afbeelding: hierboven vindt u een schematische weergave van de werkwijze.

Offertes op maat

Door uw specifieke voorwaarden en wensen nauwkeurig door te geven via het aanvraagformulier op isoleren.be ontvangt u offertes die bij u passen. U krijgt een goede indruk van de kosten die het project met zich meebrengt en kunt gemakkelijk uw keuze maken. Besluit u niet gebruik te maken van de aanbieding van het bedrijf, dan kunt u dit eenvoudig laten weten door contact met het bedrijf op te nemen via telefoon of e-mail.

Meer informatie over de service van isoleren.be kunt u vinden op de pagina 'Veelgestelde vragen'. Lees meer over de verschillende manieren waarop u uw huis kunt isoleren op de volgende pagina's:

Plus ons: